onsdag 13 april 2011

Idag..




.. har det bakats morotscupcakes så det stått härliga till. I helgen stundar nämligen Gustavs kalas för släkten så självklart blir det både tårta och kakor då :)

Imorrn tänkte jag slå till på kolagrottor.


Tvättberget har växt sig till kebenekaises storlek under dessa två veckor som vi struntat i att tvätta. Detta håller jag på att ta itu med i detta nu. 6 maskiner blev det. Inte så fruktansvärt för en två-barnsfamilj att samla på sig på två veckor ändå väl?


Ett besök på blå stjärnan blev det idag åxå. Dags att ta bort Vincents vårta på frambenet. Idag skulle vetten bara kolla och se hur den såg ut. För detta betalade vi 750:-

Vågar inte ens tänka på vad operationen kommer gå på. För ja, det blir en operation. Sövning och hela kittet.


Gugge tycker förövrigt det är jättespännande att kolla in grävmaskinerna på Trandaredstorg, så han brukar stå i sitt fönster och spana. Alla maskiner, bilar, bussar är nämligen det mest spännande man kan tänka sig när man är en liten kille på snart 2 år!


En liten promenad med Eva hanns det med åxå. Härligt att man börjar få upp flåset lite. Och extra kul att vara ute och gå när man har den roliga appen i sin telefon :)


Så har våran dag sett ut idag. Inte så jättespännande kanske men en bra dag.

2 kommentarer: