söndag 19 december 2010

Öroninflammation och sängtält

Japp.. Tossy åkte på öroninflammation. Första gången han är riktigt sjuk kan man väl säga. Så sjuk så vi faktiskt fick åka till Doktorn idag och få penicillin.
Stackars Tok.
Trumhinnan hade gått hål och det hade runnit ut var från örat. (Detta märkte jag igårkväll och ringde då 1177 som fixade tid till honom idag) Men tack vare att det gått hål så har han nog inte haft så ont trodde Doktorn, för då försvinner trycket. Och Gustav har ju sovit gott hela natten.
Så nu är det kåvepenin som gäller för lille Tok i 5 dagar. Hoppas det går över snabbt för det är inte kul när han inte är sig själv, go och glá.

Vann en auktion på Tradera idag som nog kommer lösa sängproblemet för oss! Gustav vägrade ju som bekant att sova i sin stora säng och älskar sin spjälsäng. Antagligen för att det känns lite mer ombonat i den. Men nu har jag köpt ett sovtält på Tradera. Ett som inte tillverkas längre, så det var en himla tur att jag hittade det igår. Ännu mera tur att det är oanvänt, gick för 41:- och fanns i Borås så vi slapp frakten :)Så när Andreas har sin lediga vecka nästa gång ska vi byta säng igen. Orka köpa en till spjälsäng till bebisen lixom.

Och sen har jag släpat ner alla Gustavs bebiskläder från vinden och håller i detta nu på att tvättar dessa för fullt. Helt otroligt hur liten Gustav varit. Vad snabbt man glömmer.

3 kommentarer:

  1. Åh stackars lilla Gustav. Aj aj aj...inte roligt alls. Hoppas penicillinet slinker ner som det ska & att han blir frisk snart.

    Ah sovtält låter mysigt & som en bättre idé en att köpa en till spjälsäng. Håller tummarna för att det kommer fungera bättre. Kram på er

    SvaraRadera
  2. Stackars killen! Hoppas att det går över snabbt. Mysigt med sovtält! Det vill jag också ha... ;)

    SvaraRadera
  3. Penicillinet är ett helsike att få ner. Funkade dock bra imorses när man blandade i det i Danonino drickyoggi.. Hoppas det funkar ikväll åxå. Peppar peppar!

    För att göra sängbytet så enkelt som möjligt för honom har vi spänt upp sängtältet ovanför spjälsängen redan nu.. Så han kan vänja sig vid det och kanske inte bryr sig så mkt över att sängen byts ut senare.. Försöker tänka lite psykologiskt. Man vill ju inte misslyckas en gång till med sängbytet :/

    SvaraRadera