lördag 31 december 2011

Året som gått i bilder..

JANUARI: Tillringdes mestadels i soffan.. Jag var höggravid med Ellen och jag kan inte hitta ett enda foto som är taget under januari.

FEBRUARI: Ellen kom till oss! Och månaden tillbringades mestadels med att lära känna vår nya familjemedlem och mysa.

MARS: Tillbringades mestadels hemma. När man har en liten nyfödd kommer man inte så långt hemifrån eftersom det ska matas och sovas mest helatiden.


APRIL: Gustav fyller 2 år och detta firas med buller och brak och med 4 kalas!

MAJ: Ellen börjar vara med lite mer och Gustav har fått sig en ny kompis och tycker det är jättekul att vara storebror och hjälpa till att ta hand om henne.

JUNI: Andreas hade semester och sommaren hade vissa fina varma dagar, och har man inget hus med stor fin trädgård att vara i gör man det bästa av situationen. Här poolhäng på balkongen med Dexter.


JULI: Medans alla andra åkte på semester var vi hemma i en lägenhet medan Andreas jobbade. Vi passade dock på att döpa Ellen i Gustav Adolfs kyrka.

AUGUSTI: Andreas hade semester igen. Vi var ofta och badade i Transåssjön jag och Gustav. Och Ellen växer så det knakar!


SEPTEMBER: Massa Wordfeudspelandes. Massa.



OKTOBER: Hösten är här och vi undrar när första snön ska komma.. Om det ska bli som förra året?

NOVEMBER: Ellen kryper inte bara längre utan går längs väggarna. Det är fullt ös här hemma från morgon till kväll.

DECEMBER: Gustavs andra luciatåg i sitt liv. Och det var nog världens mest kissenödiga pepparkaksgubbe vi någonsin sett!


Gott nytt år alla!

3 kommentarer:

  1. Pepparkaksgubben är ju så himla söt!

    SvaraRadera
  2. Året känns som mitt, mycket barn och bebis. Tänk vad 2012 blir nu när de är större! Kram och tack för igår!

    SvaraRadera
  3. den där Jontees tog en break från wordfeud och nu är han tillbaka sen en tid och vinner hela tiden!!!! vi misstänker han har nått fuskprogram.

    SvaraRadera